25
10/2012
0

Macialley, azaz AlleyTeddy a macicsoport szervezésében.

Már régóta vártam egy hagyományos alleycatet, itt a betyárok földjén. Nem is olyan rég volt részünk az első helyi Main Race-ben, aminek a beszámolója, majd ezután fog következni!

De most tértjünk vissza a macikhoz. Ez a formáció (, ha infóim igazak) már a gimnáziumban megalakult. Közülük többen, ilyen, vagy olyan viszonyt ápolnak a kerékpárral, de közülük, csak egy van, aki FIX társaságunk tagja. Ő Gergő, akit idén több ilyen versenyen is láthattunk. Nekem régebbre nyúlik vissza a kapcsolatom Gergővel, mivel gimi elején áttétesen, bizonyos szinten miatta kezdtem, kezdtünk el kerózni Danival, Gerit hibáztassátok!

Szóval ő és pár lelkes, de kerós témában járatlan haverja úgy döntöttek, hogy megjáratnak minket a városban.

A rajt, a lassan már fészkünkké váló Ifiházban volt, ahonnan nagy erőkkel repültünk ki, ki merre látott.

manifeszt1.jpg

manifeszt2.jpg

1. Én a legkiesőbb helyszínt céloztam meg elsőként, ami a Zsuzsivasút megállójának a parkolója volt. Az oda vezető utam nem sikerült a legrövidebbre, mert még a teljes pályaútvonalon járt az agyam az első métereken és valamiért úgy hittem, hogy a Csapó utca felé kell menni a Zsuzsihoz. Hibás tervezésem csak a Fórumnál, a piros lámpánál esett le. Végül odaértem, ott Hajnit és Robit találtam a csoportból, akik jópár tesztet toltak elém. Az első egy mozikvíz volt, amit jobban is kitölthettem volna. A Blöff és a Ponyvaregény híres sorait nem skerült felismernem, mentségemre legyen szólva, eszembe voltak, csak pont a fordítva akartam őket beírni, szóval akkor is helytelen lett volna a megoldás.

kultur.film.jpg

Ezután egy versteszt következett, amit sikerült hibátlanul letudnom, aminek nagyon örülök!

kultur.vers.jpg

Ezek után búcsút vettem tőlük és az első gócpont felé vettem az irányt, ami a Nagyerdő volt. 3 cp is közel volt egymáshoz.

I. El is indultam az Augusztához nagy erőkkel, ahol időkapus cp volt. A Csónakázó-tónál jutott eszembe, amikor Kata, Lóri és '50' elhúztak velem szembe, hogy vajon miért jönnek erre, amikor leesett, hogy a Campus ’A’ koliban is van egy cp, ami mellett 5 méterrel mentem el, ahogy kell. Ezen kellően felhúztam magam.

II.a) Megálltam a Víztoronynál, ahol elkezdtem szedni a kb. egy kilónyi makkot, a medve téli álmához. Az előre magammal hozott stílusos fekete nylon szatyor alja lyukas volt, amit csak akkor vettem észre amikor megemeltem a szatyrot és az húzta maga után a makk-kondenz csíkot.

Az egészet röptibe’ bedobtam a táskámba és mentem tovább az Augusztai patikához. Itt Pálfi Levi és barátnője várt, akik közölték, hogy egy időkapus cp-vel bővítenem kell a mai kört, ami a Salakmotorpályánál vár.

III. Innen a kimaradt Campus ’A’-t akartam bepótolni, amikor a Kossuth koli előtt óriási makktömeget láttam és gondoltam behozom a  lemaradásomat, amit a szakadt szatyor okozott. (II.b) ) A nagy szedegetés közben elgurult mellettem Zsivity Zorán, aki nem kicsit volt meglepődve azon, mit csinálok. Miután jó adagot összeszedtem megint, a Campus ’A’-ban megtudtam, hogy a fitness portóján Megyesi Mónika rendel, ez is pipa, a Nagyerdei gócpont kilőve.

Innen a Nagyállomás irányába haladtam, hisz annak környékén volt még jó pár cp.

7. Itt közbe iktattam egy kezdetben későbbre tett cp-t, ami a Csengő utcán volt, ami valójában az Alkotmány utcai macskőves út közepén várt, de megtaláltam, itt egy gyors kreszteszt várt, amit hamar kitöltöttem, s mentem tovább.

kresz.jpg

4. A Bán és Herczeg utca volt a következő, ahol az alleycat fővédnőke várt, Geri. El is vette a zsákomat és a térképemet és egy vaktérképet nyomott a kezembe tele számokkal, s annyit mondott: „-Az 5-12 sarkon állunk most, írd be a többit, jó munkát!” Nem is nyomiztam sokat, mentem is egyből, ekkor tűnt fel előttem Csipisz, aki ekkor érkezett oda Gerihez és még nem tudta mi vár rá(nk). Gyorsan (a lehető legértelmesebben) bejártam a környéket és beírtam az utcákat.Ezzel végezvén szépen elkezdtem összekészülődni és megnézni, hogy mi a következő.

terkep_1.jpg

5. Az Augusztán kapott plusz cp 5 perc múlva le fog járni. Rakjuk! A sínek alatti gyalogos surranón egyből a Gázvezetéken voltam és így pont időn belül sikerült odaérnem!

6. Egy kis szuszanással az Uray utca felé mentem, ami a Kis-Spar környékén van, de annyira új ez az utca, hogy a környéken lakók sem tudták, szerencsére okos a telefonom, így okos voltam én is, megtaláltam.

Ott izibe’ 20 fekvőt kellett lenyomni, majd mehettem is tovább a vasúti felüljáróhoz Teddymatricákat keresgélni.

7.(másodszor) A hídnál a korábban már látott triásszal futottam össze, akik erőiket megosztva keresték a 3 macis matricát. Közös munkánk 3 gyümölcse hamar meglett, így tovább is igyekeztünk (8.) egy másik időkapus (mozgó) cp.-hez, ami az 502-es számú villamos volt. Szerencsére csak le kellett gurulnunk a hídról és a vili a megállóban várt minket: aláírás, ez is gyorsan megvolt.

2012-10-20 15.42.50.jpg

Gyors állapotellenőrzés után letisztult, hogy már csak (9.) a Kisállóra kell kimennem a Tóciba, Ha jól emlékszem Katáék is erre vették az irányt. Az útvonalunk más volt, nekem szerencsére a lámpák is jól jöttek ki, így hamar kiértem, a „Teszkóntúl”-ra. A feladat az volt, hogy egy vizespohárral a kezembe kellett szlalomoznom, ez ment is, mint a karikacsapás.

10. Ezután már csak egy seprűt kellett felvennem otthon, hogy a tisztaságmániás mackók igényeit maradéktalanul kielégítsem. A végcél a Tepsi 1.0 volt, ami zárva volt még, így felhívtam Gerit, aki még a Bán-Herczegen spottolt, hogy mi is a teendőm.

Seprűvel és időközben összeszedett Ádámmal együtt odamentünk Gerihez, a verseny számomra véget ért.

A versenyt 14:20-kor kezdtem, 16:00-kor befejeztem, a szintidőnek 17:30 lett megadva.

Itt beszélgettünk kb. 40 percet Gerivel, majd én hazamentem az eredményhirdetésig készülődni, mert a 18:24-es pesti vonatra már megvolt a jegyem.

Az after végül az Aranykoronában volt, amire csak pár percre tudtam beesni, míg közölték velem hogy nyertem és hogy itt a nyereményem...

 2012-10-20 22.12.22.jpg

Képzelhetitek, a vonatra alig fértem fel vele! Az úton egy tanárnő ült be a kabinomba, aki az osztályával Rákóczon volt a Macimúzeumban és eléggé ki volt képezve!

„-Ez egy sima maci, vagy teddy maci?”

Ez egy Alleyteddy! ;)

Ennyien még sosem bámultak meg a körúton, mint most!

2012-10-20 21.56.51.jpg

A szervezés profi és összehangolt volt, nem akadozott sehol sem a verseny. A cp-k ott voltak, ahol és amikor lenniük kellett.

Köszönjük szépen, főleg Saci a mackót! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://levip.blog.hu/api/trackback/id/tr854868621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.